GuidePedia



Nenad Jekić, klavijaturista iz Jeleninog benda "Majami" koji je često nastupao sa Jelenom Krsmanović Marjanović, za magazin Kurir kaže da je ona tragično preminula pjevačica bila u jako dobrim odnosima sa svima iz benda..

"Jelenu dobro poznajem i veoma dugo, nekoliko puta smo je ja i moj benda pratili na nekim svirkama. Njenog supruga Zorana Marjanovica takođe dugo vremena poznajem, on je jedan muzički producent i Jecu smo i upoznali preko njega.. Nastupali smo često zajedno nekoliko puta na nekim svirkama i u nekim emisijama. Bila je veliki profesionalac, s njom nije bilo greške što se rada tiče, a i sa drugim članovima benda bila je u odličnim odnosima" - ispričao nam je Nenad Jekić.

Prema njegovim riječima, Jelena nikad nije ni pričala ni o čemu posebno, osim o svojoj muzici koja je bila njen pravi život.Nerijetko je na pojedinim proslavama na kojima smo se često sretali uzimala mikrofon u svoje ruke. Iako bi došla kao dragi gost, uvijek je bila spremna da bar sat vremena nešto otpjeva publici  - rekao nam je Nenad Jekić i dodao da je Jelena Marjanović sarađivala i sa Lepim Miićom.

Kurir-info.rs

 
Top