GuidePedia


Nijedan pravi ubica, bilo da je riječ o nekoj večoj psihopati, ili profesionalcu, ne može da sakrije sve svoje tragove zločina. Ubistvo pevačice elene Marjanović je vješto i vrlo dobro bilo isplanirano, objašnjava poznati kriminolog Zlatko Nikolić. Nikolić još dodaje da je pravi razlog tome to što je u pitanju jedna velika psihopatska struktura ovog ubice.

"On je bio sigurno od prosječne do natprosječne inteligencije, s obzirom da je ovo ubistvo očigledno vrlo bilo pažljivo i vješto isplanirano. Ipak, naša policija neće još odustati od istrage, jer posjedujemo vrlo upornu kategoriju inspektora.. Nesrećne žene više naćalost nema, pa ništa ne mijenja to da li će ubica biti uhvaćen danas ili sutra vidjet čemo, ali će se to svakako dogoditi vrlo brzo – bolje je da istraga potraje, nego da bude neko optužen neko ko je nevin i da ispašta", napominje kriminolog Nikolić.
 
Nikolić još dodaje da ovo jelenino ubistvo ipak više liči na nekoga iz Jeleninog bližeg okruženja.Inače, ova porodica Marjanović jučer je negdje oko 12 časova napustila svoju porodičnu kuću u Borči. Zoran, njegov sin Uroš, kćerka Jana i njegov otac Vladimir zajedno su izašli i sjeli u jedno auto. Potom su se odvezli u nekom nepoznatom pravcu.
 
Oni nisu nikako bili raspoloženi za neki detaljniji razgovor sa znatiželjnim novinarima, već su se bez ikakve riječi odvezli autom..

Kurir-info.rs
 
Top